Anouk heeft mij een periode gecoacht. In deze periode heb ik veel geleerd over mijzelf en mijn gevoelens. Door middel van haar oefeningen kreeg ik meer rust in mijn hoofd. Naast mijn persoonlijke coaching zijn mijn vriendin en ik ook voor relatiecoaching bij Anouk geweest. Wij hebben dit allebei als erg fijn en zeer leerzaam ervaren. Na deze sessies voelde wij ons allebei een stuk prettiger.Ik heb de sessies altijd als erg fijn ervaren en zou het iedereen aanraden.

Calvin (30)

Jesse heeft als coach een tijd met mij gewerkt. Toen dit door omstandigheden niet face to face kon, hebben we dit digitaal voortgezet. Dat deed niet af aan de hulp die ik eruit haalde. Door het werken met het lichaam en de geest laat Jesse je zelf tot nieuwe inzichten komen. We hebben een aantal heftige sessies gehad waarin hij je goed begeleid in wat je daarna te wachten kan staan. Door middel van het werk dat Jesse en ik hebben verricht ben ik een stuk zelfverzekerder geworden en kan ik beter met stressvolle situaties omgaan. Wanneer ik in de toekomst weer behoefte heb aan een coach zal ik zeker weer naar Jesse teruggaan.

Paul (28)

In het totaal ben ik 5x bij Jesse geweest. Elke sessie was anders en hij voelt goed aan waar ik behoefte aan had. Bij elke sessie kwam ik met opgebouwde spierspanning aan de deur. Door met Jesse te praten en samen op onderzoek te gaan liep ik vervolgens met een grote glimlach de deur uit en was de spanning in mijn lichaam weg. Door zijn rustige, natuurlijke manier van coaching en de verschillende methodieken heeft Jesse ervoor gezorgd dat ik meer naar binnen ben gegaan. Wat speelt zich hier en nu in mij af en welke rol speelt het verleden daarbij? Juist daar aandacht aan geven. Het waren mooie middagen die ik niet had willen missen.

Michel (32)

Ik ga al een tijd naar Anouk voor coaching. Het heeft mij veel rust gebracht en door haar begeleiding ben ik veel dichter bij mijzelf gekomen. Ook zie ik mijzelf groeien keer na keer dat ik bij Anouk ben geweest. Hierdoor word ik gemotiveerd om te blijven gaan. Ik heb altijd het gevoel dat ze goed naar mij luistert en daadwerkelijk dieper in gaat op het onderliggende gevoel. Anouk is een lieve, rustige coach waar ik me erg op mijn gemak voel. Ik raad echt iedereen aan om naar Anouk te gaan! 

Meike (24)

Jesse heeft mij gedurende een klein half jaar begeleid en dat heeft mij geholpen om iets stabieler te worden. Gedurende de sessies laat hij je in zien dat veel van je gedrag cultureel en van huis uit bepaald is. Het is erg verhelderend om dingen beter te kunnen plaatsen. Je leert hierbij om goed om jezelf te geven en je grenzen ook te bewaken. Van nature heb ik de neiging om uit een sessie 100% te moeten halen. Jesse leert je dat juist meer los te laten en dat het ook goed kan zijn, als het niet direct iets op lijkt te leveren. Ik kan iedereen aanbevelen om zichzelf eens goed onder de loep te nemen en dat kan op een fijne manier met Jesse samen!

Sander (29)

Anouk is al een aantal jaar mijn coach. Ik vind de manier waarop Anouk werkt ontzettend prettig en ik heb erg veel vooruitgang in mijn ontwikkeling geboekt sinds ik haar heb leren kennen. Elke keer blijf ik weer terug komen bij haar. Ze daagt mij uit verder na te denken en ze weet altijd goed de daadwerkelijke situatie te doorgronden. Ik heb door Anouk geleerd om mijn emoties toe te laten en mijn gevoelens te benoemen en er te laten zijn. Ik raad het iedereen aan om aan de slag te gaan met Anouk, ze heeft een hele lieve en zachte uitstraling en ik voelde me gelijk veilig bij haar. Voor mij is de coaching life changing geweest! 

Floor (24)